Brugte læssemaskiner

Køb og sælg brugte læssemaskiner let på vores auktionsplatform på Fymas Auctions. Vi har gennem mange årtier stået for at håndtere professionelle køb og salg af entreprenørmaskiner, herunder en stor del læssemaskiner i hele landet. Fymas er blandt de førende på markedet og Din kontakt for en god og sikker handel.

Forskellige typer læssemaskiner

Søger Du en brugt læssemaskine, så har vi en række i forskellige kategorier. Den typiske læssemaskine er en gummihjulslæsser, som qua sin størrelse har stor kapacitet til at flytte sand, grus, jord el. lign. og aflaster manuelt arbejde på professionelt niveau. Er gummihjulslæsseren for stor en maskine, så fås denne også som en minilæsser. Denne har samme opbygning med 4 hjul, men har et mindre format. Herved er den nemmere at transportere og udfører samme opgaver, men med en mindre volumen. I den anden ende, men på størrelse med gummihjulslæsseren, er larvebåndslæssere et alternativ med en tilsvarende stor kapacitet. Disse er mere hårdfør i forhold til terrænet og har en større kraft på baggrund heraf.

Har Du øvrige spørgsmål til de forskellige typer læssemaskiner, så kontakt Fymas Auctions her.

Online køb og salg af brugte læssemaskiner

Søger Du en maskine i en af de ovenstående kategorier, så har vi gjort det meget enkelt at oprette sig som bruger her på auktionssiden og komme med et bud. Opret Dig øverst i højre hjørne og udfyld felterne, så kan Du afgive bud umiddelbart herefter. Brug prisvælgeren i drop-down menuen og opret evt. en overvågning af den pågældende auktion – så får Du besked når der er nyt – også selvom Du ikke deltager i auktionen.

Eller ønsker Du at sælge en brugt læssemaskine, så er dette tilsvarende enkelt. Vi kan besigtige din maskine, tage billeder af den og oprette den til salg - eller Du kan selv oprette Dig som bruger og tilføje en maskine med tilhørende og retvisende billeder samt en supplerende beskrivelse plus de faktuelle forhold. Gør opmærksom på evt. forhold som køber skal være opmærksom på.