Brugte gravemaskiner på bånd

Her på siden finder Du det samlede og aktuelle udbud af brugte gravemaskiner på bånd. På listen finder Du mærker som Komatsu, Caterpillar, Volvo mv. og det er muligt at sortere listen efter pris, nyeste, slutter snart osv. For at byde på en gravemaskine skal Du blot oprette en konto og logge Dig ind.

Stor erfaring gennem 50 år

Når Du køber og sælger entreprenørmaskiner online på Fymas Auctions får Du vished og sikkerhed for en god og ordentlig handel. Vi stiller både krav til Køber og Sælger når der handles, og dette gør, at der sjældent opstår tvister om varens stand og det købte. Sælger er forpligtet til at skrive faktuelt korrekt om maskinen samt beskrive eventuelle fejl, mangler eller andre forhold, som køber skal være opmærksom på. Hertil skal der være gode og retvisende billeder af gravemaskinen, så det er muligt at danne sg et godt billede af standen. Yderligere skal køber kunne komme fysisk og besigtige maskinen inden et evt. bud.

Køb af brugte gravemaskiner på bånd

Tilsvarende er man som køber også forpligtet til at undersøge og sætte sig ind i beskrivelsen af maskinen inden man køber. Har man nogen tvivl, så kan maskinen besigtiges - såvel som Fymas Auctions også står til rådighed for spørgsmål omkring maskinen – i det omfang muligt.

Byd med få klik

Vi har sørget for en nem og brugervenlig auktion online – både fra mobil og pc – ved at kunne byde på en gravemaskine i en enkel drop-down. Vælg prisen, Du ønsker at byde, og følg herefter auktionen med vores overvågningsalarm. Har Du spørgsmål eller andet, så er Du altid velkommen til at kontakte Fymas Auctions direkte her.