Brugte gummihjulslæssere

Byd på brugte gummihjulslæssere her på siden hvor vi løbende har auktioner på mange typer. Du kan se udvalget herunder, der kontinuerligt bliver skiftet ud, når vi får nye ind. Vi har mange års erfaring med at sælge brugte entreprenørmaskiner - mere end 50 år.

Vi kender derfor alskens typer maskinel og vil gerne hjælpe både Købere og Sælgere med at opnå en god pris, ved handlen på en brugt gummihjulslæsser.

.

Auktionen slutter om:

  DKK 30.750,- €4.144,- 20 Bud   Se auktionen

.

Auktionen slutter om:

  DKK 53.500,- €7.210,- 34 Bud   Se auktionen

.

Auktionen slutter om:

  DKK 64.500,- €8.693,- 4 Bud   Se auktionen

 

Står du og mangler en brugt gummihjulslæsser her og nu, kan du byde på de igangværende auktioner og spare gode penge. Vi har speciale i netop brugte entreprenørmaskiner, hvorfor du altid kan holde øje med vores auktioner, hvis du er interesseret i at købe brugt i stedet for en ny maskine. Når du vil deltage i en auktion, har du mulighed for at besigtige varen, før du byder på den – spørg os endelig.

Vi går meget op i at alle brugte gummihjulslæssere, der bliver solgt på vores auktion har en standard, der lever op til beskrivelsen. Både billeder og informationer om varen skal være i overensstemmelse med de faktiske forhold.

Sælg din brugte gummihjulslæsser på Fymas Auctions

Ud over at du kan byde på andres brugte gummihjulslæssere, kan du også selv oprette dig som Sælger på vores platform. Det er nemt at komme i gang, du kan sende billeder m.v. eller vi kommer gerne gratis ud til dig og fotograferer og registrerer dit materiel samt opretter det for dig på auktionen. Der er både tid og pris på auktionerne, og du kan både som Køber og Sælger følge med i, hvad prisen på nuværende tidspunkt ligger på, samt hvad det næste bud er. Har du spørgsmål eller lignende, kan du altid kontakte os for at høre mere.