Brugte traktorer

Traktorer er den gruppe af maskiner, som er landbrugets vigtigste. Traktorer anvendes til en mange forskellige opgaver. Traktorens evne til at trække både store og små maskiner gør den uundværlig i mange henseender. Traktoren bruges primært i landbruget, men findes også i kompakte udgaver og på byggepladser. Blandt de mest populære mærker er John Deere, New Holland og Valtra.

Bredt udvalg af traktorer til salg

Fymas Auctions er formodelig en af de bedste net auktioner for salg og køb af brugte traktorer og landbrugsmaskiner. Vi tilbyder alle større mærker og typer af brugte traktorer inklusive John Deere, Claas, MF, DEUTZ-FAHR, Same, Ford, New Holland, Zetor, Lamborghini, Massey Ferguson, Leyland, Renault, CaseIH, Volvo, Volvo BM, McCormick, Belarus, Valtra, Valmet, Fendt, Kubota, Caterpillar, JCB, osv.

Du kan søge efter den brugte traktor du har brug for, ved at bruge søgefunktionen ovenfor til venstre. Det er let at købe og sælge brugte traktorer hos os. Vi giver dig muligheden for gratis at oprette annoncer.

Specielle brugte traktorer

Fymas Auctions tilbyder dig også en bred vifte af specielle brugte traktorer til salg. Det kan for eksempel være klassiske traktorer, traktorer med delvis eller fuld bæltetræk. Kompakte traktorer, samt to eller firehjulstrukne.

Hvordan kan jeg sælge min brugte traktor gennem Fymas Auctions?

Ring os på 4465 0607 Kl. 8-16 eller benyt kontaktformularen "Kontakt os" oppe til venstre.