Brugte gravemaskiner

Hos Fymas Auctions finder du et af markedets største udbud af gravemaskiner i alle kategorier og mærker. Vi har gennem mere end 50 år hjulpet købere og sælgere med at mødes omkring den gode handel, og således finder du på denne side vores aktuelle brugte gravemaskiner til salg.

Vi har specialiseret os i entreprenørmaskiner til ethvert behov, og i menuen finder du vores fulde udbud af både kategorier og mærker. Ønsker du at købe eller sælge en brugt gravemaskine, så er det meget enkelt.

Køb og salg af gravemaskiner

Ønsker du at købe en af gravemaskinerne og komme med et bud herpå på auktionen, så skal du oprette dig som bruger oppe til højre i menuen. Herved er det nemt at komme med et bud, og du får besked så snart der er nyt i auktionen.  

Ønsker du derimod at sælge en gravemaskine eller en anden maskine, så er dette tilsvarende nemt. Opret dig på samme måde som bruger, og herefter aftales det omkring registrering af produktet og en evt. fotografering heraf.

Du er også velkommen til selv at tage billederne, og her kan du se, hvordan de øvrige brugte gravemaskiner er fotograferet og i hvilken kvalitet.

Har du spørgsmål eller andet hertil, så kontakt os gerne.

Når du køber eller sælger en brugt gravemaskine

Brugte gravemaskiner er, som alle andre maskiner på siden, et produkt, som i sidste ende skal være i den orden og opfylde den beskrivelse, der er på det og den angivne stand. Det betyder, at du, som køber, har flere muligheder for at besigtige varen inden. Vi tager alle handler, store som små, meget seriøst, og det sikrer begge parter ved køb og salg af gravemaskiner på Fymas Auctions.