Brugte kompressorer

Her på siden finder du alle de brugte kompressorer, der er aktive i øjeblikket. Hele udvalget her på siden er et udtryk for, at vi byder på brugte kompressorer af mange varianter. Derudover har vi selvfølgelig sørget for, at beskrivelsen er god.

Du kan derfor trygt købe dine brugte kompressor hos Fymas Auctions. Vi har mange års erfaring igennem tre generationer. Vi prioriterer en god relation, både når du ønsker at købe en brugt kompressor, og når du ønsker at sælge en brugt kompressor.

 

Er du her på siden som køber, finder du flere forskellige mærker og kapaciteter m.v., når det drejer sig om brugte kompressorer. Derudover har du også mulighed for at finde stationære kompressorer og mobile kompressorer. Vi ved, at forskellige arbejdsopgaver kan kræve forskellige typer kompressorer. Vi bestræber os derfor på at have et udvalg, der byder på forskellige modeller.

Her på siden køber du brugte kompressorer på auktion. Vi har gjort det overskueligt for dig at se, hvad det sidste bud har været på en bestemt brugt kompressor, og hvor lang tid der er tilbage af auktionen. Det gør det nemt for dig at placere dit bud på det rigtige tidspunkt.

Skal du sælge din brugte kompressor?

Vores auktion er en platform for både købere og sælgere. Det betyder, at vi kan håndtere salget også når du ønsker at sælge din brugte kompressor. Vi sørger for, at den får den rette synlighed her på siden, så den finder en ny ejermand, der kan give dig en fair pris for din brugte kompressor.

Vi sørger for, at der sker en sikker handel. Dette gælder selvfølgelig både for køber og for sælger. Når du ønsker at sælge en brugt kompressor eller en anden entreprenørmaskine, sikrer vi, at du får pengene, når auktionen er afsluttet. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til køb og salg af brugte kompressorer.