Brugte tromler / pladevibratorer / stampere

Byd på brugte tromler her på siden, hvor vi løbende auktionerer forskellige typer tromler. Er du entreprenør og gerne vil spare penge, kan der ofte være betydelige besparelser ved at købe en brugt tromle på auktion frem for at købe en helt ny.

Med mere end 50 års erfaring har vi gennem årene hjulpet massevis af erhverv med brugte maskiner til særdeles fordelagtige priser.

 

Herover ser du vores udvalg af brugte tromler, som kommer fra diverse velrenommerede producenter. Sonderer du terrænet for at finde brugte tromler, er du velkommen til byde på vores udvalg. Du kan byde på den ønskede tromle og se prisen samt varigheden på auktionen, så du kontinuerligt kan følge, om dit bud ligger til at vinde - eller om du skal byde igen.

Nemt at sælge og købe brugte tromler

Ligger du selv inde med brugte tromler ser vi frem til at høre fra dig. Du opretter dig blot som bruger, lægger relevant information og billeder op af maskinen - og så er du i gang. Eller du kan ringe til os og lade os håndtere processen Som sælger stiller vi krav til beskrivelsen af din vare og standen. Det gør det nemmere for dig at sælge din brugte tromle.

Hos Fymas Auctions kan du være sikker på, at vi tager alle handler alvorligt. Forstået på den måde at vi gerne vil sikre gode vilkår for både køber og sælger. Vi hjælper også med registrering af maskiner samt billeder, hvis dette ønskes. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til brugte tromler eller vores auktionsform. Så skal vi nok guide dig godt på vej, så du får en god oplevelse af vores auktion, der er for alle med entreprenørmaskiner til salg.