Brugte lastbiler

Er du på udkig efter en brugt lastbil til transport, er du kommet til det rette sted. Hos Fymas Auctions har vi samlet et stort udvalg af forskellige lastbiler, hvor du sikkert finder en, der passer til dit behov. Disse brugte lastbiler bliver solgt på auktion. Der er derfor mulighed for at købe en brugt lastbil til en fair pris.

Udvalget af brugte trækkere, lastbiler og anhængere består af forskellige mærker og modeller. Har du et bestemt mærke i tankerne, kan du være heldig at finde en brugt lastbil lige præcis fra dette mærke på vores auktion. Alternativt er det en god idé at holde øje med siden, da der hele tiden kommer nye, brugte trækkere, lastbiler og anhængere på vores auktion.

Der er ikke nogen krav til, at du skal have et erhverv, hvis du ønsker at købe en brugt lastbil. Om du bruger den til privat eller erhverv er helt op til dig. Vores udvalg af brugte lastbiler byder både på store og små lastbiler. Skal du bruge en mindre brugt lastbil, finder du derfor sagtens det i vores udvalg.

Sælg din brugte lastbil igennem Fymas Auctions

Vi har mange års erfaring med at sælge brugte lastbiler igennem vores auktion. Dette gælder selvfølgelig også fejebiler, slamsugere, betonbiler og trailer. Vi kan dog også hjælpe dig, hvis du står med en brugt lastbil, som du ønsker at sælge.

Når du vælger at sælge din brugte bil på Fymas Auctions, sørger vi for, at den får synlighed, og der vil derfor være større sandsynlighed for, at din brugte bil bliver solgt til den rette pris. Vi sørger for, at du får en god oplevelse, når formidler i handlen. Det sikrer både Sælger og Køber en god handel.

Ønsker du at sælge din brugte fejebil, slamsuger, betonbil eller trailer, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med salget.