Brugte lifte

Her på siden finder du en oversigt over brugte lifte. Hos Fymas har vi intet mindre end 50 års erfaring med alle former for entreprenørmaskiner til konkurrencedygtige priser.

Er du på udkig efter brugte lifte, har vi et bredt udvalg fra forskelligartede mærker til salg, så du kan gøre en solid handel. Du kan besigtige de udbudte maskiner, inden du byder på dem – spørg os gerne.

Her på portalen giver vi mulighed for, at ejere af maskiner kan sælge brugte lifte og maskiner på en let og overskuelig måde. Alle brugte lifte du ser herunder er de aktuelle på vores auktion netop nu - og du kan holde øje med, hvornår auktionen udløber, samt hvad det næste bud vil være og hvornår auktion udløber.

Find en brugt lift hos Fymas Auctions - eller sælg din gamle

Du kan løbende byde på de brugte lifte og holde øje med prisen. Det er nemt og brugervenligt at komme med et bud i menuen. Du har også mulighed for selv at sælge brugte lifte, hvis du ligger inde med en eller flere, du gerne vil have en god pris for. Fymas Auctions er den oplagte mulighed for at få skabt synlighed omkring din lift.

Vi opretter kontinuerligt flere brugte lifte, som kommer på auktionen - og der kommer løbende nye til salg, store såvel som små. Vi tager alle handler seriøst for at sikre begge parter i købsforholdet.