Brugte dumpere

Er du på udkig efter en brugt dumper, har vi et bredt udvalg hos Fymas Auctions. Udvalget byder på forskellige mærker og størrelser.

Der er derfor både dumpere til større vejprojekter eller grusgrave, hvor maskinerne nærmest ikke kan blive store nok, og til flytning af mindre mængder materiale hvor en minidumper ofte er den rette til jobbet.

 

Uanset hvilken type brugt dumper du er på udkig efter, kan du være heldig at finde den på vores auktionsside. Det er nemt at holde øje med prisen. Derudover kan du altid se, hvor lang tid der er tilbage, før auktionen på en bestemt brugt dumper udløber. Det gør det nemt og bekvemt for dig at afgive et bud på det helt rigtige tidspunkt.

Køb og salg af brugte dumpere hos Fymas Auctions

Hos Fymas Auctions sælger vi mange entreprenørmaskiner til fordelagtige priser, det har vi gjort siden 1975. Har du en brugt dumper eller en anden entreprenørmaskine, der fortjener et nyt hjem, kan vi også hjælpe dig med det.

Vælger du at benytte os som salgskanal for din brugte dumper, får du en samarbejdspartner, der tager din handel seriøst. Dette gælder selvfølgelig, uanset om der er tale om store eller mindre brugte dumpere. Vi sikre handlen for alle parter, det giver en god oplevelse både for Sælger og Køber ved handlens gennemførelse.

Vi tager løbende brugte dumpere ind som en del af vores auktion. Det sikrer dig som Køber et udvalg med varierende muligheder over tiden. Som Sælger betyder det, at vi også kan gøre din brugte dumper til en del af udvalget. Hvis du har behov for det, kan du derfor hurtigt få solgt din brugte dumper.