Brugte borerigge

Hos Fymas Auctions finder du et stort udvalg af brugte entreprenørmaskiner. Vi kan også tilbyde dig større maskiner for eksempel brugte borerigge til en god pris. Vi har mere end tre generationers erfaring inden for branchen, hvilket gør os i stand til at kunne hjælpe dig med den brugte boremaskine, du står og mangler.

 

 

Find din brugte boremaskine i vores udvalg

Vores udvalg af brugte boremaskiner byder på flere forskellige modeller. Vi tilbyder både vertikal boremaskiner, horisontalboremaskiner og vandboringsmaskiner. Udvalget varierer fra tid til anden, men vi bestræber os på at have forskellige valgmuligheder, du kan byde på, når du er på udkig efter en brugt boremaskine.

Udvalget byder blandt andet på forskellige mærker, modeller og årgange. Derudover vil der også være forskellige størrelser at vælge imellem. Det giver dig mulighed for at finde den brugte boremaskine, der matcher dit behov og dine præferencer.

Her på siden kan du hurtigt få et overblik over, hvilke muligheder du har. Ved hver annonce er der anført, hvilken model der er tale om, hvilken årgang den er fra, det seneste bud og hvor længe der er tilbage af auktionen. På den måde kan du hurtigt finde den brugte boremaskine, der er den perfekte løsning for dig.

Vi kan sælge din brugte borerig

Udover du kan benytte Fymas Auctions, når du skal købe en brugt borerig, kan vi også hjælpe dig, når du ønsker at sælge en brugt boremaskine og uanset om det er en vertikalborerig eller en horisontal borerig. Vi er hele tiden på udkig efter brugte boremaskiner, vi kan tilbyde vores kunder.

Når du vælger at sælge din brugte boremaskine gennem os, kan vi give dig en god handel, hvor du er sikker på, at det kommer til at foregå på en nem måde for dig. Derudover får din brugte boremaskine udbredt opmærksomhed på vores side, hvilket kan sikre dig en bedre pris. Kontakt os allerede i dag, hvis vi skal hjælpe dig med at sælge din brugte boremaskine.