Brugt udstyr til entreprenørmaskiner

Søger du brugt udstyr til entreprenørmaskiner, kan du her på siden se de igangværende auktioner med alle typer af udstyr. Der tilbydes alt fra graveskovle, grabbe, rotortilts og dæk til maskiner med videre, som kommer fra entreprenører i hele landet.

Hos Fymas Auctions sørger vi for køb og salg af alle typer maskiner og brugt udstyr til entreprenørmaskiner -så alle kan have gavn af handlen.

Altid en sikker og effektiv handel

Har du som sælger noget udstyr, du ikke længere bruger, kan du ligeså godt sælge det og få en god pris i stedet for det ligger og samler støv. Vi har mere end 50 års erfaring og kender derfor til alle slags maskiner og udstyr. Du kan se alt, hvad der er på auktion netop nu i menuen samt hvor lang tid, hver auktion har tilbage. Er du interesseret i at byde, kan du se prisen, og hvad du skal byde næste gang.

Når du handler på vores hjemmeside gennem en auktion, byder du på varen baseret på de billeder og informationer, du kan læse dig til. Dog er vi meget fokuseret på at give både sælger og køber en rigtig god handel, derfor kan du besigtige varen, før du byder på den. Derved kan du sikre dig, at du køber brugt udstyr til entreprenørmaskiner, der er i den stand, du forventer.

Sælg brugt udstyr til entreprenørmaskiner - stort som småt

Hvad enten du har et enkelt dæk eller flere eller andre typer brugt udstyr til entreprenørmaskiner, har vi platformen, der kan håndtere salget. Vi gør ikke forskel på store og små handler, da alt er velkomment hos Fymas Auctions. Vi har en klar ambition om at hjælpe entreprenører med både køb og salg, så at alle involverede parter får en god pris. Har du spørgsmål til en auktion eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere.