Fymas Auctions 

Import og Eksport af maskiner i 4 generationer

Artikel af Even Ibsen, Indehaver

Fymas er 100% danskejet og har sine rødder i import og eksport af maskiner, siden man gik fra "damp til diesel” - og til i dag, hvor handel udover branchekendskab og kendskab til verden, også kræver viden om nyeste IT.

Vi har gennem 4. generationer købt og solgt alt indenfor entreprenør- og landbrugsmaskiner, mobilkraner, lastbiler m.m. i hele Danmark - og hele verden. Fymas-familien var efter 2. verdenskrig og til slutningen af 1960'erne ene-importør af Caterpillar og John Deere i Danmark - og har siden 1975 været én af de førende eksportører i Danmark af brugt entreprenørmateriel - Vi har eksporteret tusindvis af brugte maskiner ud af Danmark og 50% af vort salg er eksport.

Altid investering i fremtiden...
I 1932 investerede min farfar, som var 2. generation i firmaet, en mindre formue i en moderne og hurtig automobil, for at kunne komme hurtigt ud til kunderne - hans far blev rasende over den store udskrivning, men denne investering viste sig, at give et godt afkast - og bilen har vi stadig i forretningen.

Siden 2018 har vi investeret kraftigt i vores net-auktion www.FymasAuctions.dk og det er vores vision, at vi som danskejet virksomhed og portal, skal være den bedste salgskanal for brugte entreprenør - og landbrugsmaskiner og tungt materiel, der sælges i Danmark eller eksporteres ud i verden - Citat indehaver Even Ibsen: I Danmatk har vi altid bedst selv kunnet eksportere vores "Bacon og Lurpak smør” - det kan vi også med vores materiel ;-) Som Dansk virksomhed ved du altid hvem ejerkredsen er hos Fymas, og du kan altid kontakte og tale direkte med indehaveren. Dansk ejerkreds sikrer størst mulig geninvestering i Danmark af penge tjent her i landet.

Vores firmabil i 1932
Vores firmabil i 1932
Og sådan ser den ud i dag
Og sådan ser den ud i dag

Vi kan lide mennesker og maskiner...
Vi formidler køb og salg af vores kunders materiel på vores net-auktion www.FymasAuctions.dk - med tilfredshed for både købere og sælgere. Vi har en organisation i øjenhøjde, hvor vi taler lige ud af posen - og det respekterer vores kunder os for, ligesom vi altid respekterer dem. Vi ønsker at udvide vort salg, men vi skal aldrig vækste hurtigere end, at både købere og sælgere altid føler sig i centrum.

Det er helt gratis at sælge materiel på www.FymasAuctions.dk - 0 kr. i salgssalær.
Det er gratis for jer, at sælge på vores net-auktion - vi fotograferer hos jer, opretter materiellet til salg og annoncerer det helt gratis for jer - klik og se mere her.

DK🌐︎🌍︎🌎︎🌏︎